ANKARA / MAMAK - Nedim İnal İlkokulu

İçimdeki Ses eTwinning Projesi

Bir e-twinning projesi daha başladı.Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Mediha Özkarşıyakalı ve Yelda Güzel Yıldırım'ın öğrencileri ile birlikte yürüttüğü projenin adı "İÇİMDEKİ SES''.

Mamak E-tiwining Çalıştayı kapsamında başlatılan" İçimdeki Ses" projemizin amacı: Pandemi sürecinde çocukların sosyal yaşamdan uzaklaşmalarından dolayı duygularını ifade etmede ve yönlendirmede zorlandıkları gözlenmiştir.Bu durumdan dolayı İÇİMDEKİ SES projesi kurulmuştur.Projemizde , çocukların duyguları tanıma durumları ile iki önemli sosyal beceri olan duyguları yönetme becerileri ve arkadaşlık becerilerini güçlendirmek amaçlanmıştır.Okulöncesi dönem çocukların, duyguları tanıma, duyguları yönetme becerileri, arkadaşlık becerileri, sosyal beceriler açısından kritik dönemdir.Okulöncesi dönem, çocuğun tüm gelişim alanlarının temellerinin atıldığı ve gelişimin desteklenmesinin önemli olduğu yılları kapsamaktadır. Çocukların, erken çocukluk döneminde duygusal deneyim ve ifadelerinin düzenlenmesi, oldukça önem taşımaktadır. Çünkü duygular, insan olmanın bir özelliğidir ve günlük hayatta önemli bir yere sahiptir.

Proje Logomuz, Afişimiz ve Videomuz

07-04-202207-04-2022