ANKARA / MAMAK - Nedim İnal İlkokulu

Etiket Sonuçları: etwinning

May

Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda başarılı çalışmalar yürüten okullar için verilen eTwinning Okulu etiketinin 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı başvuru sonuçları açıklandı.

Şbt

Hem eTwinning platformunda kazandığımız başarılara yer verdiğimiz hem eTwinning platformunun tanıtımını yaptığımız eTwinning köşemiz eTwinning Okul takımımızda yer alan öğretmenlerimiz desteğiyle hazırlandı.Bu köşemizle öğrencilerimiz arasında farkındalığı arttırarak, onları projelerde aktif rol almaya teşvik etmeyi hedefliyoruz.Projelerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda iki öğretmenin rol aldığı, Avrupa ortaklı “Atmıyoruz, Oynuyoruz / Don’t Throw, Let’s Play” eTwinning projesinde sona gelindi. Projenin sonunda 2/F Sınıf Öğretmeni Emine GÜRBÜZ proje sürecini değerlendirdi.

Haz

Okulumuzda iki öğretmenin rol aldığı, Avrupa ortaklı “Atmıyoruz, Oynuyoruz / Don’t Throw, Let’s Play” eTwinning projesinde sona gelindi. Projenin sonunda 2/N Sınıf Öğretmeni Elif KOÇ ÜNALDI proje sürecini değerlendirdi.

Haz

Nedim İnal İlkokulu, e-güvenlik çalışmaları ile internet, akıllı tahta, bilgisayar, diz üstü bilgisayar ve cep telefonlarını kullanırken; öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin korunmasını, internet ve teknoloji konusunda olası riskleri yönetme ve strateji geliştirme yöntemlerinin öğrenilmesi konusunda bilinçlendirilmesini ve çevrimiçi güvenlik endişelerine yanıt verirken açıkça kullanılacak prosedürleri tanımlamayı amaçlamaktadır.

May

Atmıyoruz Oynuyoruz/ Don't Throw Let's Play eTwinning Projemizde sona yaklaştık. Okulumuz öğretmenlerinden Elif KOÇ ÜNALDI ve Emine GÜRBÜZ tarafından yapılan projemizin hem Ulusal hem de Avrupa Kalite Etiketi ile taçlanması dileğiyle...

Nis

Geleceğimizin sağlam temeller üzerinde ilerleyebilmesi için kritik dönemde olan okulöncesi çocuklarımızı tüketicilikten ve ekran bağımlılığından uzak tutmak, teknolojiyi verimli kullanmak adına Esra ÖZDEMİR öğretmenimizin de aralarında bulunduğu TEKNOLOJİNİN İÇİNDEN  GEÇ DOĞAYI SEÇ adlı projemiz tasarlanmıştır.

Nis

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Züleyha Atalay'ın öğrencileriyle birlikte  yürüttüğü E-twinning projesi başladı. Projemizin ismi TRAFİKTE CAN'IM VAR

May

Okulumuzda Elif KOÇ ÜNALDI'nın kuruculuğunu yaptığı, aynı zamanda bir Türk Kızılay'ı projesi de olan Doğal Afetler Atölyesi eTwinning projesinde sona gelindi. Dünya olarak zor bir dönemden geçmemize rağmen proje sürecini gayet başarılı ve etkin bir şekilde sonlandırdık.