ANKARA / MAMAK - Nedim İnal İlkokulu

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yarıyıl tatil  kitabı yayınlandı.

Kitapta, çocuklarımızın tatil süresince aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirebilmeleri için günlük olarak farklı etkinliklere yer verilmiştir. Her tatil günü için bulacağınız öneriler, çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunacak şekilde tasarlanmıştır.

Eyl

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 20.09.2023 Çarşamba günü 13.00 da okulumuz toplantı salonunda yapılacaktır.

Haz

Okulumuzda iki öğretmenin rol aldığı, Avrupa ortaklı “Atmıyoruz, Oynuyoruz / Don’t Throw, Let’s Play” eTwinning projesinde sona gelindi. Projenin sonunda 2/F Sınıf Öğretmeni Emine GÜRBÜZ proje sürecini değerlendirdi.

Haz

Okulumuzda iki öğretmenin rol aldığı, Avrupa ortaklı “Atmıyoruz, Oynuyoruz / Don’t Throw, Let’s Play” eTwinning projesinde sona gelindi. Projenin sonunda 2/N Sınıf Öğretmeni Elif KOÇ ÜNALDI proje sürecini değerlendirdi.